Werkmessen

Bij alles wat we doen en maken ligt een oorsprong. Die oorsprong vergeten we soms en vanzelfsprekendheid neemt dan iets over. Het aanbod in “industrie en ambacht” doet beroep op nostalgie in een nieuw jasje. Het aanbod is zeer divers, van houtsnijden tot boekbinden en van koken tot leerbewerking. Ook schilderen en textiel bewerking slaan we niet over. Welke categorie we ook bedenken, er komt een vaardigheid aan te pas die menigeen niet beheerst en maakt deze producten tot een bijzonder stuk gereedschap. Divers is het aanbod te noemen, maar ook producten zelf kunnen divers zijn. Neem het Spitzenreiter Asfaltmes bijvoorbeeld. Veel gebruikt in de landbouw als Koolmes, Groentemes. Maar ook in de industrie voor het snijden van isolatiemateriaal en netten. Gemaakt in Solingen!!
Wij bij Messen.nl zijn erg trots op de producten die we in huis hebben, omdat ze nog dicht bij een oorsprong liggen en diepgang behelzen en kennis vereisen. Bewuste keuzes worden in deze hoek absoluut gemaakt. Bij Messen.nl.

Van laag naar hoog sorteren
 1. 01
 2. 02
 3. 03
 4. 04
 5. 05

Van laag naar hoog sorteren
 1. 01
 2. 02
 3. 03
 4. 04
 5. 05

Werkmessen

Of het nou gaat om een hobby, een traditioneel ambacht, of om klussen die door een vakman wordt uitgevoerd: goed gereedschap is het halve werk. Daarom haal je bij Messen.nl voordelig alle werkmessen die je nodig hebt!

Welke werkmessen heeft Messen.nl in het assortiment?

Zoveel toepassingen, zoveel messen. Bij Messen.nl is de diversiteit van het assortiment erg groot. Zomaar een greep uit onze collectie:
 • Jachtmessen en slachtmessen, bijvoorbeeld wild- en gevogeltescharen, steekmessen en uitbeenmessen.
 • Houtsnijmessen: wood carving sets, haakmessen, kindermessen en nog veel meer!
 • Messen voor de (verpakkings-) industrie: perfect voor het snijden van karton en touw, maar ook voor industriële toepassingen.
 • Asfaltmessen: topkwaliteit messen uit het Duitse Solingen, ook wel bekend als koolmessen of groentemessen en geschikt voor de landbouw, de tuinbouw en diverse industrietoepassingen.
 • Keukenmessen en keukenscharen: het maakt niet uit of je een professionele kok bent, een fanatieke amateur chef, of dat je alleen voor het avondeten in de keuken staat: Messen.nl heeft alles van ham-messen en bakkersmessen tot aan broodmessen en uitbeenmessen.
 • Survival messen, tactische messen en reddingsmessen voor bushcrafters, survivalliefhebbers, hulpverleners en buitensporters.
 • Overige werkmessen: een schoenmakersmes, een zadelmakersmes, een schildersmes of een kleermakersmes: je vindt het allemaal in de werkmessen shop van Messen.nl. Daarnaast vind je bij ons ook alledaagse messen en hulpmiddelen, huishoudscharen, kindermessen en hobbymessen.
Wat voor vakman je dus ook bent, bij Messen.nl kan je altijd terecht voor de juiste messen voor jouw beroep. Uiteraard zijn ook hobbyisten van harte welkom.

Welke merken werkmessen zijn verkrijgbaar?

In onze werkmessen webshop kies je altijd uit een groot aanbod van messen en andere hulpmiddelen. Dit betekent dat er ook veel topkwaliteit messen verkrijgbaar zijn van bekende merken en fabrikanten. Wel zo’n fijn idee wanneer je dag in dag moet vertrouwen op je gereedschap.
Het aantal merken is erg groot en bijna niet volledig op te noemen. Een klein overzicht:
 • Spitzenreiter
 • Victorinox
 • Smith & Wesson
 • X-treme
 • SOG
 • Homeij
 • Mora
 • Lansky
 • Magnum
De bovenstaande merken staan allemaal garant voor topkwaliteit en talloze vakmensen over de hele wereld vertrouwen op de professionele werkmessen van deze fabrikanten. 

Goedkope werkmessen en goedkope professionele messen

Het mooie van alle werkmessen die verkocht worden op Messen.nl is dat we deze voor een absolute topprijs aan kunnen bieden. Doordat we geen fysieke winkels hebben en groot inkopen behalen we voordeel. Dit voordeel rekenen we door aan onze klanten, die goedkope werkmessen en goedkope professionele messen in huis kunnen halen.
Daarom vind je bij de professionele messen shop van Messen.nl niet alleen altijd een geschikt mes, maar ook altijd een keuze die past binnen jouw budget!

Accessoires, onderhoud en andere messen bij Messen.nl

Bij Messen.nl kan je niet alleen terecht voor het grootste aanbod van werkmessen en professionele messen. We hebben ook een grote hoeveelheid accessoires, onderhouds- en verzorgingsmiddelen waarmee je je mes in topconditie kunt houden.
Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor andere messen, multitools, bijlen, scharen en andere hulpmiddelen. Hiermee zijn we jou one-stop-shop voor betaalbaar en betrouwbaar snij-, knip en hakgereedschap.
Ook zijn de meeste messen, accessoires en andere hulpmiddelen bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je nooit lang hoeft te wachten voordat je je bestelling binnen hebt. Hierbij geldt: voor 17:00 besteld, morgen in huis!
Tot slot kan je bij ons altijd vertrouwen op de beste ondersteuning en service, maar ook op betrouwbaar en onafhankelijk advies. Onze experts staan je graag bij met raad en daad. Niet alleen via de mail, maar ook gewoon via de telefoon.
Weet jij al welk werkmes of professioneel mes je wilt hebben? Check snel onze webshop voor het volledige assortiment en de actuele prijzen!
Bezig met laden...
Even wachten...