Sheath
Met clip
Eenhandig te openen
Model lemmet
Vergrendeling
Kleur

Vaste messen

Bij veel messen liefhebbers is een eeuwige afweging wel een vouw mes/ zakmes of een vast mes. Bij vele anderen is deze twijfel en zoektocht niet aan de orde, zij zijn zeker van hun zaak. Afhankelijk van het gebruik wordt een keuze gemaakt en is een grondig onderzoek afgerond. Geen andere categorieën worden zoveel tegen elkaar afgewogen en afgemeten. Een vast mes is sterker, een zakmes  of vouw mes is kleiner.
Zakmessen verbazen meer, vaste messen spreken direct boekdelen. Hier is geen twijfel over mogelijk. Zakmessen zwijgen tot ze geopend worden. Vaste messen spreken meteen.
Het aanbod vaste messen bij Messen.nl is zeer divers.  In deze categorie tref je bowie messen, survival messen, bushcraft messen, tactische messen, jachtmessen, dolken en zwaarden aan. Dit overzicht is een verzameling waar Messen.nl erg trots op is. Het beste van het beste onder één noemer. Van Buck tot Cold Steel, van Gerber tot Muela en SOG tot  Fallkniven. Als je op zoek bent naar een vast mes, dan slaag je hier. Zeker en vast!

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...