Sport en hobby

Sport- en hobbymessen kopen doe je bij Messen.nl, want daar vind je de grootste selectie van messen voor iedere sport- of hobby. Of je nou duikt, klimt, zeilt, surft, kampeert of tuiniert: met de sport- en hobbymessen van Messen.nl haal je een betrouwbaar stuk gereedschap in huis.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Verschillende soorten sport- en hobbymessen

Het assortiment in onze sportmessen shop en hobbymessen shop is erg veelzijdig. Het bestaat uit verschillende soorten messen die vaak specifiek voor een bepaalde sport, taak of hobby zijn ontwikkeld. Hierbij kun je denken aan:

•    Diverse reddingsmessen. Deze worden vaak gebruikt in de duiksport of in andere situaties waarin razendsnel een touw moet kunnen worden doorgesneden. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een glow in the dark variant voor in het donker.
•    Vlinder- trainingsmessen. Hoewel de echte vlindermessen al een tijdje verboden zijn, mogen de trainers nog steeds verkocht worden. Leuk om je knife opening skills mee te oefenen. Daarnaast verkopen we diverse trainingsmessen die voorzien zijn van een bot trainingslemmet, gecombineerd met een aantal scherpe onderdelen om veiligheid en functionaliteit te combineren. Tot slot vallen hier ook de rubberen trainingsmessen onder.
•    Zeilmessen en multitools voor op de boot of tijdens het vissen. Voorzien van een lemmet dat eenvoudig een touw doorsnijdt, of van allerlei handige tools die je helpen op een boot, zoals een haakverwijderaar, broodpunch of vishaak zelf.
•    Bergsportmessen. Lichtgewicht en perfect om touwen of uitrusting mee te snijden. In diverse varianten verkrijgbaar, waaronder als nekmes.
•    Hobbymessen. Vaak voorzien van één of meerdere extra’s, zoals een bithouder en een aantal bitjes. Een perfecte toevoeging aan de uitrusting van de hobbyklusser of andere liefhebber.

De bovenstaande lijst bevat een behoorlijke greep uit ons aanbod, maar er is nog meer verkrijgbaar. Het volledige aanbod en de actuele voorraad vind je altijd op Messen.nl

Welke merken sportmessen zijn verkrijgbaar bij Messen.nl?
Omdat het aantal soorten verschillende messen erg groot is, zijn er ook verschillende merken verkrijgbaar bij Messen.nl. Vaak staat ieder merk bekend om zijn eigen specialiteit. Een paar voorbeelden van merken die je vindt in onze webshop:
•    Eezycut. Deze producent van reddingsmessen is geliefd onder duikers en reddingsmedewerkers. Met de messen snijd je eenvoudig een touw door. Bovendien zijn de messen ook verkrijgbaar in een fluorescerende variant, perfect voor in nachtelijke omstandigheden.
•    JKR. Dit merk staat bekend om de vlindertrainers. Niet alleen normale trainers, maar ook grappige varianten waarbij in plaats van een lemmet een kam tevoorschijn wordt getoverd, behoren tot het assortiment.
•    MAC-Coltellerie. Een Italiaanse fabrikant van diverse zeilmessen, die niet echt multitools zijn, maar wel nét even iets meer functionaliteit bieden dan een normaal mes. Bovendien zijn de messen erg stijlvol, zoals je van een Italiaanse fabrikant mag verwachten.
De bovenstaande merken zijn slechts enkele voorbeelden. Andere merken die je bij ons vindt zijn Leatherman, Mantis, Colt, CRKT, Kershaw, Schrade, Meyerco, Rough Rider, Joker, Marbles Fly, Case Cutlery en Outdoor Edge.

Sportmessen kopen of hobby messen kopen doe je bij Messen.nl

Wat je ook zoekt, voor alle sporten en hobby’s hebben wij een geschikt mes. Weet jij al welk mes past bij jouw doel? Bestel deze nu op Messen.nl. Bestel je je mes vandaag voor 15:00 en is deze uit voorraad leverbaar? Dan heb je het morgen al in huis.

Twijfel je over het juiste mes? Neem dan even contact op met één van onze experts. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en begrijpen dat je niet over één nacht ijs gaat, zeker omdat het kiezen van het juiste mes erg belangrijk is voor je veiligheid.

Bezig met laden...
Even wachten...