Meer Werkmessen

Meer werkmessen kopen? Naast alle soorten specifieke werkmessen die je bij Messen.nl kunt vinden, hebben we nog meer werkmessen in ons assortiment. De categorie meer werkmessen is er voor alle bijzondere messen die niet in een andere categorie vallen, maar wel gebruikt worden in diverse beroepen, hobby’s en ambachten.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Meer werkmessen kopen? Verschillende soorten uit voorraad leverbaar.

Ons assortiment in de categorie meer werkmessen is misschien wel het meest divers van alle categorieën. Dit komt omdat hier alle messen en gereedschappen onder vallen die ergens anders niet zijn geplaatst. Hierbij kan je denken aan:

•    Een hoefmes. Perfect om de hoef van een paard in topconditie mee te houden. Uiteraard hebben we naast de variant voor rechtshandigen ook een variant voor linkshandigen.
•    Diverse werkmessen van merken als Friedrich Herder of Mora. Dit zijn merken die erg geliefd zijn onder houtbewerkers en andere ambachtslieden. De messen ogen erg klassiek door de simpele, houten uitvoering en zijn van topkwaliteit.
•    Een horlogemaker mes. Kleine mesjes waarmee met precisie kan worden gewerkt aan bijna iedere horlogekast.
•    Kaakmesjes. Deze gebruik je natuurlijk om razendsnel en hygiënisch een echte Hollandse Nieuwe of andere haring te kaken.
•    Overige gereedschappen en messen. Hierbij kan je denken aan een plamuurmes, maar ook aan een linoleummes of een loodmes. Deze messen zijn bedoeld voor professionele doeleinden en erg populair onder vakmensen.

Zoals je ziet is er een groot aantal bijzondere werkmessen verkrijgbaar die niet bij een andere categorie zijn ingedeeld. Heb je dus een specialistisch mes nodig voor een bepaalde taak? Dan vind je in deze categorie waarschijnlijk wat je nodig hebt.

De kwaliteit van onze werkmessen

De messen in de categorie meer werkmessen lijken niet erg veel op elkaar, maar hebben wel één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk messen van goede kwaliteit. De vakmensen die onze messen bestellen maken hier vaak dagelijks gebruik van. Daarom vind je in deze categorie vooral bekende leveranciers en merken:

•    Friedrich Herder: een bekend merk uit het Duitse Solingen dat al honderden jaren meegaat. Met een lemmet van carbonstaal en een traditioneel ogende uitvoering met houten handvat, zijn de werkmessen van dit merk erg populair over de hele wereld.
•    Adola: dit merk van eigen bodem verkoopt een grote selectie aan betaalbare werkmessen. Deze werkmessen zijn perfect voor wanneer je een instapmodel zoekt of een mes met een goede prijs-/kwaliteitverhouding.
•    Overige bekende merken als Victorinox, Magnum of Spitzenreiter. Dit zijn vaak merken die bekend staan om andere messen, zoals uitklapbare zakmessen of keukenmessen, maar ook een aantal prachtige werkmessen produceren. Uiteraard zijn de werkmessen van de kwaliteit die je mag verwachten van deze fabrikanten.

Of je nou dagelijks haringen wilt kaken, de mooiste houten beeldjes snijdt of je bezighoudt met het maken van zadels: op een goed werkmes moet je altijd kunnen vertrouwen. Daarom vind je bij Messen.nl de mooiste werkmessen van topkwaliteit.

Koop nu je werkmes bij Messen.nl

Weet jij al welk werkmes je nodig hebt? Bestel deze nu op Messen.nl. Je maakt dan meteen gebruik van de onderstaande voordelen:
•    Voor messen die op voorraad zijn geldt: vandaag voor 15:00 besteld, morgen geleverd. De actuele status van de voorraad vind je altijd op onze website.
•    Bij ons kan je niet alleen terecht voor je werkmes, maar ook voor alles dat je nodig hebt om deze in topconditie te houden. Zo verkopen we diverse slijpstenen, wetstenen, slijpsystemen en andere onderhoudsmiddelen.
•    Weet je niet helemaal zeker welk werkmes het beste past bij jouw werkzaamheden? Heb je een andere vraag over onze messen? Neem contact op met één van onze experts. We staan klaar met een antwoord op al je vragen.

Met de messen uit de categorie meer werkmessen haal je het perfecte werkmes in huis. Bestel ze nu op Messen.nl.

Bezig met laden...
Even wachten...