Houtbewerking

Onder houtbewerking worden de messen, bijlen en andere gereedschappen verstaan waarmee op een handige manier hout bewerkt kan worden. Meestal zijn dit speciaal gevormde messen waarmee nauwkeurig gesneden kan worden. Deze messen worden bijvoorbeeld gebruikt voor het houtsnijden van lepels, houten bekertjes, tentpennen en ook voor het nauwkeurig afsnijden van fineerhout. Het zijn speciale tools en in veel gevallen onmisbaar voor in de werkplaats of tijdens een survival activiteit. Wij leveren onder andere messen en scherp gereedschap van het gerenommeerde Zweedse merk Erik Frost van Mora, dat bekend staat om hun zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en al velen jaren gewaardeerd wordt door vele creatieve buitenmensen. Ook Brusletto en Friedrich Herder maken onderdeel uit van het assortiment.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Houtbewerking

Houtbewerking is al eeuwenlang een populaire activiteit. Waar het vroeger noodzaak was om te overleven, is het tegenwoordig een bekende hobby of bezigheid van bushcrafters, ambachtslieden, survival liefhebbers en andere vakmensen.

Hoe ziet de houtbewerkingsshop van Messen.nl eruit?

Online houtbewerking gereedschap kopen? Bij Messen.nl ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een groot aanbod van verschillende gereedschappen, één voor iedere klus:

•    Houtbeitels, gemaakt van vlijmscherp staal en verkrijgbaar in diverse vormen. Wordt het een rechte beitel, een schuine beitel, of ga je toch maar voor de guts beitel? Het maakt niet uit, want we hebben ze allemaal voor je.
•    Kerfmesjes, tarsomesjes, rozenmesjes en andere mesjes. Stuk voor stuk perfecte hulpmiddelen om de mooiste vormen en versieringen aan te brengen in verschillende soorten hout. Uiteraard uitgevoerd in de kwaliteit die je mag verwachten van de merken van Messen.nl.
•    Carvinghooks. Hiermee is het uitsnijden van rondingen in hout een fluitje van een cent.
•    Woodsplitters. Dit zijn speciale messen om schors van bomen af te halen, of om mooie, langen, dunne splinters of spaanders te snijden.
•    Bijlen. Voor sommige mensen begint houtbewerking al bij het hakken van het hout. Een goede bijl is daarbij onmisbaar.
•    Accessoires en sets. Een set met een mes, een foedraal en een voorgevormd stukje hout om verder mee te oefenen? Een houtbewerkingssetje speciaal voor junioren? Een slijpsteen voor al je houtbewerkingsgereedschap? Deze accessoires en sets vind je allemaal in onze houtbewerking shop.
Zoals je ziet is het assortiment groot en veelzijdig. Of je nou een klein houten beeldje maakt met fijne details of tijdens het bushcraften een eigen lepel wilt maken, bij Messen.nl is er voor iedereen genoeg te kiezen.

Welke merken houtbewerkingsgereedschappen zijn verkrijgbaar bij Messen.nl?

Bij Messen.nl kan je altijd kiezen uit een groot aantal merken, van absolute kwaliteitstoppers tot aan absolute budgettoppers. En natuurlijk zijn er ook genoeg keuzes die daar ergens tussenin vallen. Als we het hebben over houtbewerking dan komen vaak merken als Adola of Mora om de hoek kijken. Dit zijn fabrikanten van verschillende gereedschappen voor de houtbewerking die erg populair zijn.
Het assortiment wordt aangevuld met gereedschappen van andere bekende leveranciers als Böker, Friedrich Herder, X-Treme en Cold Steel.

Waarom houtbewerkingsgereedschap bij Messen.nl kopen?

Succesvolle houtbewerking kan soms aankomen op de kleinste details. Daarom vind je bij ons een groot assortiment met allerlei verschillende tools. Wist je dat dit echter niet de enige reden is om bij ons je houtbewerking tools te bestellen? Zo ben je bij Messen.nl verzekerd van:

•    Een snelle levering. Bestel je voor 15:00 een product dat op voorraad is? Dan heb je deze de volgende dag al in huis. Perfect om snel aan de slag te gaan.
•    Duizenden tevreden klanten die je voorgingen. Op Google scoren we inmiddels 4,9 sterren van het maximum van 5. Best goed, al doen we natuurlijk iedere dag ons best om die beoordeling nog nét iets omhoog te krijgen.
•    Een volledig aanbod, inclusief accessoires. Slijpstenen voor je gereedschap? Een sierlijk foedraal? Een handige messentas? Een gravure omdat het gaat om een cadeautje? Wat je ook zoekt, je vindt het allemaal bij Messen.nl
Weet jij al welk houtbewerkingsgereedschap je nodig hebt voor jouw project? Bestel nu het juiste gereedschap bij Messen.nl! Ben je er nog niet helemaal uit of heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan contact op met onze experts via de mail of telefoon. We staan je graag bij met onafhankelijk advies waardoor je de juiste keuze kunt maken.

Bezig met laden...
Even wachten...