Verzenden

Verzendkosten

Voor alle bestellingen vanuit Nederland beneden de € 70,- wordt een standaard bedrag van € 5,95 per bestelling aan verzendkosten berekend. Voor bestellingen vanuit België beneden de € 70,- wordt een standaard bedrag van € 6,95 aan verzendkosten berekend. Getoonde verzendkosten zijn altijd inclusief BTW. Mocht je twee of meer bestellingen achter elkaar plaatsen, dan kun je dit in het notitieveld van de bestelling opnemen. Wij zorgen er dan voor dat de dubbele betaling voor de verzendkosten aan jou wordt gecrediteerd. Het is altijd mogelijk om je bestelling in ons magazijn af te komen halen. Mocht je dit wensen, wil je dit dan per mail of telefoon kenbaar maken?

Verzenden

Voor het bezorgen van alle pakketten werken we samen met PostNL. Mocht het pakket groter zijn dan brievenbus formaat, dan ontvang je een track and trace code waarmee het pakket te volgen is. PostNL zal het pakket altijd twee maal aanbieden op het door jou opgegeven adres. Na de tweede keer wordt het pakket op een PostNL punt bij jou in de omgeving afgeleverd. Doorgaans is dit een supermarkt of winkel waar je terecht kan. Bestellingen boven de € 25,- worden altijd met track and trace code vervoerd.

PostNL biedt ook de service van PakjeGemak aan. Tijdens het bestelproces kun je er voor kiezen om het pakje op een dichtbijzijnde winkel-locatie af te laten leveren. Je hoeft dan niet thuis te blijven om het pakje in ontvangst te nemen.

Heb je aanvullende vragen, dan kun je een bericht sturen naar: noreply@messen.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op: +31 (0)85-0710001 .