Kabelmessen

Kabelmessen kopen doe je in de kabelmessen shop van Messen.nl. Want of je nou een coaxkabel, vlakkabel, netsnoer of ander soort kabel wil strippen of snijden: bij ons vind je altijd een geschikte kabelstripper of kabelmesje voor iedere klus.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Welke soorten kabelmessen kan je kopen bij Messen.nl?

Of je nou een professionele elektricien bent of een beginnende klusser, een goed kabelmes of een goede kabelstripper komt altijd van pas. Daarom kies je bij ons uit een groot assortiment van verschillende messen en strippers zodat je iedere klus met het juiste gereedschap te lijf kunt gaan:
•    Elektriciensmesjes. Voor het echte precisiewerk en met een veilig handvat. Deze zijn zowel verkrijgbaar met een rubberen als een houten handvat, waar de hoge soortelijke weerstand ervoor zorgt dat je veilig kunt werken met elektriciteit. Vaak worden ze geleverd in een handige foedraal voor aan je riem. De mesjes zijn voorzien van een scherp lemmet, maar beschikken vaak ook over een speciale inkeping waarmee je kabels kunt strippen. Hiermee sla je dus twee vliegen in één klap.
•    Striptangen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en zorgen ervoor dat je heel eenvoudig een stukje van je kabel af kunt strippen.
•    Gespecialiseerde kabel strippers en ontmantelingsmessen. Deze maken het je makkelijk. Met ontmantelingsmessen strip je namelijk eenvoudig in één keer een groot stuk van je kabel af. Sommige gespecialiseerde kabel strippers maken het je nóg eenvoudiger. Hiermee hoef je alleen de kabel in een huls te leggen en de huls langs de kabel te trekken.
•    Wisselbeugels. Deze zorgen ervoor dat je je ontmantelingsmes op de juiste afstand en op een veilige manier langs de kabel kunt halen. Om de functionaliteit van je ontmantelingsmes uit te breiden zijn verschillende maten wisselbeugels verkrijgbaar, van 4mm tot wel 70mm, en ook alles wat daar tussenin zit.
•    Microstrippers. Dit zijn speciale stripsystemen voor het fijnere werk. Met een microstripper kan je extreem nauwkeurig een bepaalde dikte strippen. Een kabel met een diameter van 0.18mm strippen? Geen probleem met een microstripper.

Het maakt niet uit wat je zoekt: als het gaat om kabels snijden en kabels strippen is er altijd een geschikt hulpmiddel in de online kabel shop van Messen.nl. Bovendien kies je in onze webshop uit merken als Jokari, Mora Craftline en Friedrich Herder: stuk voor stuk fabrikanten die al jarenlang populair zijn bij elektriciens en klussers.

Kabelmes kopen, waar op letten?

Wanneer je overweegt om een kabelmes of stripsysteem te kopen, zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten:
•    Welke kabels wil je strippen? Moet je vaak dezelfde kabels ontmantelen? Dan kan het lonen om een kabelstripper te kopen die specifiek voor die maat gemaakt is. Wil je wat meer flexibiliteit? Kies dan voor een kabelstripper die je zelf in kunt stellen. In onze webshop vind je altijd voor welke maten een kabelstripper geschikt is.
•    Wil je een mesje dat je veel vrijheid geeft, of een systeem dat je wat meer helpt bij het strippen? Een mesje is vaak handig voor precisiewerk en wordt niet alleen gebruikt om te strippen, maar ook om te snijden. Een stripper maakt het juist weer makkelijk om veel kabels snel te kunnen ontmantelen.
Weet jij al welke kabelstripper geschikt is voor jouw project? Bestel hem nu in onze kabelstripper shop. Twijfel je nog over je keuze, de maat van de kabelstripper of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met één van onze experts. We voorzien je graag van het juiste, onafhankelijke advies waardoor je een goede keuze kunt maken.

Bezig met laden...
Even wachten...