Graveren bij Messen.nl

€ 9,50

Direct leverbaar

€ 9,50
  • Messen.nl is beoordeeld als uitstekend op Trustpilot Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710001
  • Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Beoordelingen
  • FAQ

Details

Een persoonlijke gravure op je bestelling maakt het tot een prachtig en uniek geschenk. Wij kunnen de tekst of het logo met behulp van een lasergravure laten plaatsen. Dit gebeurt in eigen beheer, op ons kantoor in Velp. In principe kunnen we alles in eigen huis graveren. Glas en hout kunnen we ook graveren, echter dat gebeurt in een graveer atelier extern.

Soms is het ook mogelijk om de gravure te laten plaatsen op een sheath of etui. Dit gebeurt altijd in overleg met jou en met de graveerstudio. Een lasergravure is duurzaam en duidelijk leesbaar. Het is een gravure van zeer hoge kwaliteit.

Wij zorgen er voor dat je een cadeau geeft wat nooit meer vergeten wordt. Tijdens het afrekenproces kun je aangeven of je een gravure wenst. Je kunt, afhankelijk van de lengte van het te graveren oppervlak gemiddeld 20 tekens gebruiken. Hoe meer woorden je wilt gebruiken, hoe groter de kans dat de gravure kleiner wordt afgebeeld.

De kosten voor het graveren worden automatisch bij je bestelling opgeteld wanneer je in het afrekenproces het verzoek tot graveren aanvinkt. Na je bestelling wordt het mes of een ander product gegraveerd in onze eigen lasergraveer studio. Het mes wordt vervolgens na de gravure direct verzonden naar jou of het door jou opgegeven adres. In het notitieveld kun je tijdens het afrekenproces aangeven of het als een cadeau moet worden afgeleverd. Alles is mogelijk. Wij zorgen er voor! Neem gerust contact om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken. Wij zijn je graag van dienst. Samen maken we er wat moois van!

Video

Specificaties

Reviews over Graveren bij Messen.nl

Uitstekende klantenservice

door Nadia op 16-11-2018
Waardering
Ik heb onlangs twee producten besteld om te laten graveren. Wegens een telefonische communicatiefout waren de inscripties op het verkeerde product terecht gekomen. Na overleg zijn we tot een goede oplossing gekomen, waardoor ik nu twee producten heb die naar wens zijn!

!! Een tip voor hen die meerdere producten willen laten graveren: Schrijf in de opmerkingenbox bij het bestellen duidelijke welke tekst, in welk lettertype, je op welk product wil. Voorbeeld: M-tech bijl, 'Deze Tekst' in lettertype Arial. Er zijn namelijk veel manieren om een product aan te duiden, wanneer dit telefonisch moet worden besproken is er veel ruimte voor ruis. Ook heeft u het dan voor uzelf duidelijk wat u precies besteld heeft.

mooi!

door boushra op 28-10-2018
Waardering
Ik had een mes gegraveerd. Goed werk! Het was aan de correcte kant gegraveerd. Het zou leuk zijn om meer lettertype-opties te hebben om uit te kiezen met verschillende maten :)

top kwaliteit, top team

door Thomas op 04-10-2018
Waardering
Ik had een 6-delige set besteld en maar één gravering (domme ik xD)
ik kreeg bijna direct een telefoontje om te vragen of ik ze allemaal wou graveren. dit gaf me als klant al een goed gevoel.
daarbovenop is de gravering ook perfect wat ik wou!
Ik zal altijd hier komen voor mijn messen benodigheden :)
top team!

Perfect !

door Ger op 18-09-2018
Waardering
Ik heb een Colt Bowie laten graveren en mijn mond viel open, mooi graveerwerk het maakt het mes helemaal af.

Ik zei gekscherend dat ik een mes had gevonden met mijn naam erop (ik ben verzamelaar dus ik zeg dat nogal eens)
Nu dus écht !

Zwitserse dolk van Böker met custom laser etsing.

door Jeffrey op 11-09-2018
Waardering
Ik wou de Zwitserse dolk van Böker bestellen, met een custom laser etsing. Toch nog wat vragen in mijn hoofd hieromtrent, dus even gemaild op vrijdag. Zaterdag had ik al een klaar en duidelijk antwoord van Marco. Maandag de bestelling geplaatst en op donderdag kreeg ik telefoon: ‘uw mes is geëtst, maar we wilden toch nog even horen of het dat was dat u wou. We zijn zelf heel tevreden over het resultaat.’ Ik heb telefonisch beaamd dat het exact was wat ik wou. ‘Uw mes wordt morgen geleverd’, was het antwoord. Natuurlijk was ik niet niet thuis de volgende dag, maar Post.nl kwam op zaterdag een tweede afleveringspoging doen, terwijl ik wel thuis was. Omstreeks half drie, drie uur was de levering er. Vlotte service van Post.nl, vlotte communicatie met messen.nl en ik ben meer dan tevreden met het resultaat van de etsing. De kwaliteit van Böker kende ik al. Fantastische aankoop, als ik mezelf nogmaals trakteer op een mes, weet ik waar ik moet zijn. Messen.nl is een echte aanrader! TOP!
Jeffrey

Top!

door remko op 01-09-2018
Waardering
Prima service, snel geleverd. Ik moest even iets navragen dus bekde te vroeg de klantenservice. Maar ze namen gewoon op en stonden mij netjes te woord.

Hier bestel ik voortaan al mijn relatiegeschenken. En dat zijn er een hoop!

Indruk gemaakt

door Petra op 09-07-2018
Waardering
Hulpvaardige medewerker, snelle service en een mooi product ontvangen!
Bij het uitpakken van het kado viel de ontvanger gewoon even stil en geloof me, dat is een zeldzaamheid!

Strak

door Phil op 20-06-2018
Waardering
Mooi gegraveerd!

naam

door robrecht op 26-03-2018
Waardering
Mooi gegraveerd!

Seper

door Jennifer op 08-01-2018
Waardering
Super mooi op Mijn multitool heel blij mee, mooie gravering.

Schrijf zelf een review over Graveren bij Messen.nl

 
Waardering

FAQ

Hoe lang blijft de gravure zitten?
De gravure blijft minstens 20 jaar zitten, zelfs als je het artikel dagelijks intensief gebruikt. Wanneer het artikel slijt, dan zal de gravure mee slijten. Het kan dus nooit zo zijn dat de gravure alleen weg slijt of vager wordt, wanneer het artikel zelf niet slijt.
Bezig met laden...
Even wachten...