Trainingsmessen

Trainingsmessen kopen? Dan ben je bij Messen.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je diverse soorten trainingsmessen waarmee je veilig en verantwoord kunt trainen. Of het nou gaat om vlindertrainers om je knife opening skills te trainen, of om een rubberen mes om veilig mee te kunnen oefenen, er is altijd een geschikt trainingsmes dat bij jouw doel past.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Waarom een trainingsmes kopen?

Een trainingsmes wordt gebruikt in talloze situaties wanneer een echt mes niet gebruikt kan of mag worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
•    Als vervanging voor illegale messen. Sommige mensen vinden bepaalde messen die zijn verboden, zoals stiletto’s of vlindermessen, wel erg aantrekkelijk vanwege de manier waarop ze openen, als verzamel-item, of om een andere reden. Een trainingsmes kan dan uitkomst bieden, omdat deze niet illegaal is.

•    Om veilig te kunnen trainen. In veel vechtsporten en zelfverdedigingssystemen komt het gebruik van steekwapens en messen voor. Trainen met echte messen zou natuurlijk ernstige verwondingen opleveren. Door een rubberen mes te gebruiken of een mes met een stompe punt kan je trainen ‘alsof het echt is’, zonder dat het verwondingen oplevert.

•    Om kinderen veilig met messen om te laten gaan. Of het nou gaat om een kind dat zich even een echte cowboy voelt, om de beoefening van een vechtsport of gewoon als een leuk stuk speelgoed, met een trainingsmes blijft het veilig.

•    Voor overige doeleinden. Roleplay-spellen, toneelstukken of re-enactments maken gebruik van verschillende soorten trainingswapens om gevechten zo realistisch mogelijk te simuleren.

Soorten trainingsmessen

In de online trainingsmessen shop van Messen.nl vind je een grote diversiteit aan trainingsmessen. Hierbij kan je denken aan:
•    Speel trainers. Dit zijn trainingsmessen waarmee je binnenshuis kunt oefenen in het zogeheten vlinderen. De trainingsmessen hebben een stompe punt en zijn daarnaast voorzien van het échte vlinder-mechanisme. Deze zijn leuk om trucjes mee te oefenen en bovendien legaal, in tegenstelling tot echte vlindermessen.

•    Rubberen messen. Deze worden vaak gebruikt in diverse martial arts en zelfverdedigingssystemen om gevechten en situaties met messen op een veilig manier na te bootsen en te trainen.

•    Stompe trainingsmessen. Dit zijn messen die qua vorm hetzelfde zijn als bepaalde zakmessen of vaste messen. Het verschil is dat ze een stompe punt en geen scherp snijvlak hebben. Deze worden net als rubberen messen gebruikt om te trainen. Let erop dat de stompe wapens nog steeds puntig zijn en kwetsbare lichaamsdelen kunnen beschadigen.

•    Overige trainingswapens. Hierbij kan gedacht worden aan een houten zwaard, een rubberen katana, een replica van een samuraizwaard of zelfs een schild of speer. Deze kunnen worden gebruikt als speelgoed, maar zijn ook populair in de wereld van roleplay en re-enactment.
Wat je ook zoekt, bij Messen.nl vind je altijd wel een geschikt trainingsmes. Hiermee kan je naar hartelust veilig spelen, trainen of oefenen.

Waarom trainingsmessen kopen bij Messen.nl?

Naast dat je bij ons terecht kan voor al je trainingsmessen, zijn er nog enkele goede redenen om bij ons je trainingsmes te kopen:
•    Onze trainingsmessen zijn betaalbaar. Een degelijk rubberen trainingsmes haal je al voor 15 euro in huis. Een vlindertrainer is nog goedkoper dan dat, en zelfs de meest realistisch replica’s hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

•    Je hebt je product snel in huis. We hanteren een hoge servicegraad, wat betekent dat we veel producten op voorraad hebben. Bestel je voor 15:00 een trainingsmes dat uit voorraad leverbaar is, dan heb je deze morgen al in huis.

•    Bestel je voor € 50,- aan trainingsmessen? Dan verzenden wij je bestelling helemaal gratis.

Weet jij al welk trainingsmes het beste bij je past? Bestel deze dan nu op Messen.nl. Twijfel je nog over de juiste aankoop? Neem dan contact op met een van onze mensen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. 

Bezig met laden...
Even wachten...