Sheath
Merk
Prijs
Met clip
Model lemmet
Vergrendeling
Kleur
Type mes

Keukenmessen

Over het algemeen worden de meeste keukenmessen of koksmessen in Duitsland, Frankrijk of Japan gemaakt. Duitse messen staan bekend als werkpaarden, Frankrijk heeft een reputatie als het gaat om Sabatier messen en Japan kenmerkt zich op gebied van hoogwaardige messen met een hardere staalsoort. Voor iedere professionele, amateur of huis kok zit er een juist product tussen ons aanbod.

Een koksmes is voor een kok heilig. Het is zeer persoonlijk en wordt gekoesterd. Naast één of twee koksmessen heeft een kok vrijwel altijd een fileermes, een uitbeenmes, enkele schil en tourneermesjes en een aanzetstaal in zijn set.
Hiernaast hebben we in ons assortiment onder andere kaasschaven, keukenscharen, oestermessen en diverse andere specifieke messen voor producten die een speciaal mes behoeven in gebruik en gemak.

Het bereiden van een maaltijd kan professioneel benaderd worden, semi -professioneel of gewoon praktisch na een dag werk. In alle drie de gevallen zal het gebruik van een degelijk mes het bereiden makkelijker en eenvoudiger maken. Welk mes je wilt gebruiken is net als een maaltijd, dat is een kwestie van smaak.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...