Buck

Handgemaakt, duurzaam, goed te onderhouden en zelf slijpbaar. Eisen die hoog in het vaandel staan bij Buck messen.

Begin vorige eeuw werd dé standaard ontwikkeld voor een goed en duurzaam mes. In 1902 wist Hoyt Buck, leerling van een locale smid in Kansas, dat hij iets goeds in handen had. Buck wist op vernieuwende wijze staal zo te bewerken dat het langer scherp bleef.

Hoyt ging in 1964 een samenwerking aan met zijn zoon en een bedrijf werd hieruit geboren; H & H Buck & Son. In datzelfde jaar werd hier een klassieker vervaardigd. Deze status heeft het vouwmes nooit meer verloren; the Folding Hunter. Met deze eerste "folding lockblade" werd een legende geboren en werd Buck groots op gebied van messen.

Ook nu hebben Buck messen nog steeds dezelfde hoge eisen op gebied van fabricage en duurzaamheid. Naast het originele vouwmes kent het assortiment van Buck ook een ruim aanbod qua vaste messen. Buck is specialist op gebied van o.a. jachtmessen, vismessen, survivalmessen, tactische messen en messen voor alledaags gebruik. Vanuit onze voorraad slaagt u gegarandeerd in elke categorie én prijsklasse.

Al die jaren nummer één. En net als Hoyt Buck weet je dat je iets goeds in handen hebt. Alle messen worden geleverd met de officiële levenslange Buck garantie.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...