TickLess Pet tegen teken en vlooien - 12 maanden beschermd!

TickLess Pet tegen teken en vlooien - 12 maanden beschermd!

TickLess Pet tegen teken en vlooien - 12 maanden beschermd!

Normale prijs € 24,90 Speciale prijs € 19,50
Binnenkort leverbaar
  • Messen.nl is beoordeeld als uitstekend Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710001

TickLess Pet werkt tegen teken en vlooien - zonder gif! - TickLess kent een aantal hele positieve eigenschappen. Zo is deze hanger niet giftig, sterker nog er komt niets in het bloed van je huisdier terecht. Het is een hanger die in een straal van 1,5 meter een ultrasonische impuls af geeft. Deze geluidsgolf vinden vlooien en teken heel vervelend, maar wordt niet door je huisdier waargenomen. De teken en vlooien zullen de omgeving waar de geluidsgolf is gaan vermijden. De Tickless hang je aan de halsband of het tuig van je huisdier. Eenmaal geactiveerd kan deze niet meer gedeactiveerd worden. De hanger gaat, na activatie, 12 maanden mee. We adviseren om de hanger zo veel en zo lang mogelijk in de buurt van je huisdier te hebben. Wanneer je huisdier in huis geen halsband aan heeft, kun je overwegen om de hanger aan de bench te hangen, of om deze op een andere plek te leggen waar je huisdier niet bij kan. Je kunt ook overwegen om de Tickless Home te nemen. Deze afweer stekker plaats je in het stopcontact.
De Tickless is geurloos en bevat geen giftige stoffen. De hanger is daarom ook met name geschikt voor oudere dieren, voor puppies, kittens en drachtige of zogende dieren. Ook is de hanger onschadelijk om in kinderhanden te hebben. Let er wel op dat je huisdier of jonge kinderen deze niet in de mond nemen.
Als de hanger, na 12 maanden, niet meer werkt. Dan zijn de batterijen leeg. Deze kunnen echter niet meer vervangen worden. Je dient dan een nieuwe hanger aan te schaffen.

Gebruiksaanwijzing: De hanger is verzegeld met een plastic lipje. Door deze te verwijderen activeer je de hanger. Eenmaal geactiveerd zie je ook een lichtpunt op de hanger. Wil je controleren of de batterijen leeg zijn, dan druk je op het rubberen knopje. Met dit knopje gaat een lampje aan. Dit is een teken dat de batteijen nog werken.De TickLess hanger is waterproof, echter dit geldt slechts voor natte boswandelingen of regenachtige dagen. Wanneer je hond of kat in het water springt of de hanger wordt op een andere manier onder water gedompeld, dan is er een grote kans dat deze daarna niet meer werkt. Wil je je huisdier laten zwemmen of gaan wassen, dan kun je de hanger beter even af doen. Nadat de hanger nat is geworden adviseren we om deze met een handoek of droger te drogen.  

Specificaties
ArtikelnummerPRO-101OR
EAN5999566451041
KleurOranje
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: TickLess Pet tegen teken en vlooien - 12 maanden beschermd!
Jouw rating
Alternatieven