TickLess Human tegen teken en muggen - Voor mensen

TickLess Human tegen teken en muggen - Voor mensen

TickLess Human tegen teken en muggen - Voor mensen

Normale prijs € 29,90 Speciale prijs € 19,50
Binnenkort leverbaar
  • Messen.nl is beoordeeld als uitstekend Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710001

TickLess Human - Outdoor Teken proof! - Ben je op zoek naar een eenvoudige tool die jou helpt om tijdens outdoor activiteiten tekenvrij te blijven? Dan is TickLess de ideale oplossing. Tickless is verkrijgbaar voor dieren en voor de mens. Hiermee voorkomen we bijvoorbeeld om de ziekte van lyme op te lopen. Hang de Tickless hanger met behulp van de riemclip tijdens wandelingen, kampeeractiviteiten en sportactiviteiten aan je riem of borstzak en je bent gegarandeerd beschermd! Eveneens heeft de tool een koordoog, zodat je deze met behulp van een smal koord (niet meegeleverd) aan je nek kunt hangen. De TickLess is een klein opvallende tool, geheel geur- en gifloos, dat werkt op batterijen. De tool geeft een ultrasoon geluid af die wij mensen en ook dieren niet kunnen waarnemen. De hoge geluidsgolven zijn eveneens onschadelijk voor zowel twee- als viervoeters. De teken vinden deze geluidsgolf heel vervelend en zullen bij je uit de buurt blijven.
De Tickless kan desgewenst aan- of uitgezet worden. Dit doe je met het rubberen knopje welke op de tool zit. In tegenstelling tot de Tickless Pet hoeft de Tickless Human niet permanent gedragen te worden. De tool werkt ongeveer 3000 uur op de meegeleverde batterij. De batterij is niet verwisselbaar. Eenmaal verbruikt zal je een nieuwe Tickless moeten aanschaffen. De Tickless wordt automatisch iedere 8 uur uitgeschakeld, zodat je batterijen niet te snel leeg zijn. Wil je controleren of de Tickless nog werkt, dan kun je de rubberen knop indrukken. Een LED lampje wat oplicht geeft aan dat deze nog actief is. De Tickless beschermt je tegen teken in een straal van 3 meter.

Gebruiksaanwijzing:   De hanger is verzegeld met een plastic lipje. Door deze te verwijderen activeer je de hanger. Eenmaal geactiveerd zie je ook een lichtpunt op de hanger. Wil je controleren of de batterijen leeg zijn, dan druk je op het rubberen knopje. Met dit knopje gaat een lampje aan. Dit is een teken dat de batteij nog werkt.De TickLess hanger is waterproof, echter dit geldt slechts voor natte boswandelingen of regenachtige dagen. Houdt je de hanger onder water, dan moet je deze daarna snel drogen. Meestal kan de hanger hier niet tegen en werkt deze daarna niet meer. Droog je de hanger snel, dan kun je geluk hebben dat deze dan nog werkt.

Specificaties
ArtikelnummerPRO-102OR
EAN5999566450037
KleurOranje
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: TickLess Human tegen teken en muggen - Voor mensen
Jouw rating
Alternatieven