DE SURVIVAL BOX - Messen & Tools - Jaarabonnement - Annual Subscription

€ 119,25

Binnenkort leverbaar

€ 119,25
  • Messen.nl is beoordeeld als uitstekend op Trustpilot Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710001
  • Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Reviews
  • FAQ

Details

SURVIVAL BOX  - SURVIVAL - GEAR & TOOLS

Elke 3 maanden de beste messen, multitools en gadgets thuisgestuurd. De Survival Box is er voor de outdoor liefhebber en messen verzamelaar.  Je betaalt slechts € 477,- per jaar, dat is omgerekend per kwartaal € 119,25 en je ontvangt hiervoor iedere drie maanden een doos gevuld met alles waar je hart sneller van gaat kloppen. De waarde van de Survival Box is altijd minimaal 200,-. Abonneer je nu op de box en ontvang een jaar lang ieder kwartaal de Survival Box.

De Survival Box wordt samengesteld door Messen.nl. De Survival Box bestaat hoofdzakelijk uit messen, multitools en gear en soms is hier voeding aan toegevoegd. De box is met zorg samengesteld en bestaat uit tenminste één mes uit het hogere assortiment.

De Survival Box wordt altijd op de eerst volgende werkdag van de betreffende maand verstuurd. De inhoud wisselt iedere keer. In de box vind je altijd minimaal 2 messen en multitools die geschikt zijn voor je survival tocht. De Survival Box bestaat daarnaast ook uit zaklampen, tactische pennen en noodvoorzieningen, zoals EHBO producten, kleding, gereedschap en bescherm materialen. Gadgets, must haves, specials en new arrivals maken hier eveneens deel van uit. Iedere box bevat tenminste 1 mes uit het  hogere assortiment en met een limited karakter.

De box is alleen als jaarabonnement af te nemen. Een cadeau voor jezelf! (of een ander natuurlijk). Kies je voor betalen per 3 maanden, dan ontvang je van Messen.nl een aantal dagen voorafgaande aan de uitleverdatum een factuur. In de toekomst zal dit proces worden gewijzigd in een automatische incasso. Je kan natuurlijk ook kiezen voor betaling in één keer.

Abonneer je nu en ontvang de volgende box op 1 november 2018.

Video

Extra informatie

Reviews over DE SURVIVAL BOX - Messen & Tools - Jaarabonnement - Annual Subscription

Aanvulling op Box is mooi gevuld

door Wim op 21-10-2018
Waardering
Na enkele kansen om met name de messen te gebruiken, ben ik zeer tevreden over de messen die in de box zaten.
Het Outdoor Edge Razor Lite mes gaf me voor gebruik enige twijfels, vooral door de dunne, verwisselbare bladen. Na gebruik overheerst volledig de tevredenheid. Een heel fijn, superscherp mes. Ook tijdens taken waarbij ik wat meer kracht moest zetten, kreeg ik niet het gevoel dat het dunne blad zou breken.
Afgelopen week tijdens een picknick gekozen om het eten ter plekke te bereiden. De Gerber Freescape Camp Kitchen Kit gebruikt, wat sneden die messen lekker! Voor mijn maat handen zijn messen al gauw wat klein, zo ook deze messen. In de praktijk bleek dat geen enkel probleem, de messen gleden zó enorm makkelijk door alles heen! Bij wijze van experiment het grote (en kartelvrije) mes gebruikt om een stokbrood in één beweging over de hele lengte open te snijden: geen enkel probleem. Geen kracht gezet en het binnenste van het stokbrood was strak doorgesneden zonder dat het brood van binnen mishandeld was.
De Knots Tying Kit gebruik ik als ik even wil ontspannen. Voorzien van een duidelijke uitleg en nuttige knopen, vult het oefenen van de knopen prima mijn loze tijd.
Niet alleen het uitpakken van de box was een feestje, het gebruik van de aanwezige items was een groter feest!

Box is mooi gevuld

door Wim op 08-08-2018
Waardering
De box van augustus 2018 was voorzien van een mooie mix van fijne messen, gear, een stukje oefenen en de te verwachten kleinigheidjes.
Het vouwmes ziet er interessant uit, ben benieuwd hoe lang de bladen meegaan als er een aantal vervangende bladen bij zitten, ligt in ieder geval lekker in de hand.
Het snijblad met 2 messen erin verwerkt ziet er goed uit, die ga ik bij de eerste gelegenheid zeker meenemen.
Bijzonder fijn was ook de set om te leren de juiste knopen te leggen. De instructies zijn helder, de knopen zijn goed na te maken.
Al met al erg blij met deze box, ik ben benieuwd wat er in de volgende box blijkt te zitten.

weer geslaagd

door Lydia op 09-06-2018
Waardering
Ook deze keer weer geslaagde items. De tactical pen en mooie uitvoering van een survival card tool.
Erg leuk vind ik de Bear Bell (natuurlijk voor sommigen nuttig), maar ik denk dat ik 'm aan de voordeur hang.
Voor mijn kat is hij te groot ;-) Tot de volgende verrassingsdoos.....

eerste Box

door Jacques op 06-06-2018
Waardering
Los van het feit dat de bezorging 1,5 dag te laat was, is de inhoud goed. Ben benieuwd naar de volgende keer.

super

door aron op 06-06-2018
Waardering
Sinds januari ben ik ook geabonneerd op de survivalbox , en hij wordt telkens beter .
Messen.nl heeft ook hele goeie naservice bij vragen of foutjes .
Ik ben heel tevreden met de box , ik kijk ook elke keer weer de hele site af naar mogelijke nieuwe producten.
Ik zou er zelf ook eens een willen samenstellen en heb al gelezen over een idee voor themaboxen en ik heb daar ook al aan gedacht , survival in de jungle, woestijn , bergen , ....
misschien zou er nog een folder of boekje met overlevingstips ook leuk zijn om erbij te steken , kan opgesplitst worden over meerdere boxen voor wat extra verzamelplezier.

Uitstekend bedrijf

door Nick op 10-04-2018
Waardering
In januari heb ik de eerste box ontvangen. Eentje waarin veel mooie spulletjes zaten. Dingetjes die het net niet zijn zaten er ook bij. Voor de leuk denk ik dan maar.

De doos van april was een survival box die zijn naam eer aan doet. Daarin zaten messen die je echt in "survival situaties" gebruikt. Zowel in de jungle (machete, rambo-mes) als op straat (EDC mesjes en een tanto mes voor om de nek bij zelfverdediging).

Tot slot wil ik meedelen dat messen.nl een heel fijn bedrijf om iets aan te schaffen. Ze hebben een groot assortiment, de leveringdtijd is minimaal en ze antwoorden snel en correct. Het grootste pluspunt van dit bedrijf vind ik de service. Als iets niet goed is, bijvoorbeeld als een product stuk aangekomen is, dan wordt dat in overleg opgelost. De communicatie is vriendelijk en je wordt ook serieus geholpen bij probleempjes. Een leuke bonus zijn de kaarten die handgeschreven in de box zitten.

6 sterren!

wensen komen uit

door Lydia op 08-04-2018
Waardering
De april-box ontvangen en wat zie ik: een heleboel messen. Waaruit blijkt dat jullie goed naar de klanten luisteren.
Klasse. Ben nu al benieuwd naar de volgende doos.

Om naar uit te kijken!

door Lydia op 01-04-2018
Waardering
Heel leuk idee. Iedere 2 maanden een verrassingsdoos. Natuurlijk zitten er altijd dingen bij waar je niets mee hebt,
maar het grootste deel is meer dan oké. Wat meerdere liefhebbers schreven, meer messen zijn altijd welkom.

Blij met de shop, en de box

door ramon op 17-02-2018
Waardering
Ik zou als messengek wel meer mes willen zien, denk aan budget folders van CRKT, kershaw, Ontario, victorinox , etc.. (en in mijn geval.. ook koksmessen!)
Die pakistaanse "damast" is leuk voor de collectie... maar..
Olight! Top! Survival hebbedingetjes! Top! Messen! Mwah!

Erg leuk!

door Max op 06-02-2018
Waardering
Geweldig ding dat abonoment! Heb erg genoten van de laatste die ik binnen had gekregen!

Schrijf zelf een review over DE SURVIVAL BOX - Messen & Tools - Jaarabonnement - Annual Subscription

Alleen bestaande klanten kunnen een review plaatsen. Je kunt hier inloggen of jezelf aanmelden.

FAQ

Hoeveel dozen krijg je per jaar als je dit abonnement afsluit?
Je ontvangt iedere twee maanden een box, in totaal op jaarbasis dus 6 stuks. De Survival Box wordt op de eerste werkdag van de betreffende maand verstuurd.
Do you also deliver to the USA?

Yes of course we deliver to the USA! We deliver worldwide.
The shipping costs for shipping to the USA are € 21,40 exl VAT. You can choose either to pay every 2 months or per year. If you choose to pay per 2 months, you receive every 2 months an invoice together with the shipping costs. If you choose to pay per year, please choose the payment method “bankoverschrijving” (translated: wire transfer). We will make sure you receive an invoice together with the shipping costs per year.

Bezig met laden...
Even wachten...