Style de Vie

Laguiole. De naam klinkt al chique en lijkt op te doemen uit een zweem van mist en mysterie. In feite doet het dat ook. Vernoemd naar een klein hooggelegen Frans dorpje dat onderhevig is aan de elementen, waar herders en boeren de omgeving sieren. Een typische Frans landschap waar het leven eenvoudig en hard was tegelijk en het Laguiole mes tot de standaard uitrusting hoorde van de plaatselijke bevolking. Voor een kaasje en brood onderweg uit de knapzak tot een heerlijke steak op je bord. Zo’n mes dus. Bourgondisch.
Het typisch smalle voorkomen met of zonder kurkentrekker is duidelijk herkenbaar tussen het grote messen aanbod dat men kent tegenwoordig.  Van dit ruime aanbod herken je direct de vormgeving van het model Laguiole..

Laguiole is geen merk, maar een type model met meerdere varianten. Bij Messen.nl bieden wij je onder meer het assortiment van Laguiole Style de Vie aan. Een mooie brede collectie met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. De collectie zou je kunnen bestempelen als betaalbare luxe. Het aanbod varieert van steakmessen tot keukenmessen en van kurkentrekkers tot zakmessen.

Uit de rugzak voor een kaasje of een worst of aan tafel naast je bord, altijd met stijl.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bezig met laden...
Even wachten...