Samura Kaiju Chef's Messenset

Samura Kaiju Chef's Messenset

Samura Kaiju Chef's Messenset

€ 118,55
Direct leverbaar
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710001

Samura Kaiju Chef's Messenset - Een moderne set massieve keukenmessen gemaakt van speciaal afgewerkt gehamerd staal met een golvende en gepolijste rand. Dit voorkomt dat producten aan je mes blijven plakken. De messenset heeft een klassieke silhoutte, houten heft en een onvoorstelbare scherpte. Ideaal voor thuisgebruik en met hun verbluffende uiterlijk sieren ze het interieur van elke keuken.

De set bestaat uit een schilmesje van 18,4cm, een universeelmes van 25,5cm en een koksmes van 33,8cm. Deze messen blijven mooier als ze niet in de vaatwasser worden gereinigd.

Na vier jaar expirimenteren is Samura gecreëerd - een symbiose van Japanse messentraditie en Europese betrouwbaarheid. Japanse filosofie en tradities zitten diep in het DNA van Samura. Een Japans mes snijdt beter dan een Europees. Japanse messen blijven langer scherp en behouden hun randen langer. Maar Japanse messen hebben hun zwakke punten. Authentieke Japanse messen zijn te kwetsbaar en te hard. Ze vereisen speciale zorg. Ze kunnen gemakkelijk worden beschadigd, zelfs door een klein botje te raken. Veel Japanse messen zijn gemaakt van koolstofstaal dat snel roest. Samura besloot om deze tekortkomingen weg te nemen en alleen het belangrijkste te behouden - de Japanse snijprestaties.

Samura-messen zijn gemaakt van het beste Japanse en Zweedse staal, gehard tot 58 - 61 HRC. De messen hebben een Japanse vorm en lopen taps toelopend, waardoor ze hun fantastische snijprestaties hebben. Samura-messen worden geslepen in een hoek van 17 graden. Dit is meer dan Japanse messen, maar minder dan Europese messen.

Specificaties
Merk Samura
EAN 4751029320674
Gewicht (gram) 191
Kleur Hout
Materiaal lemmet Gehard staal
Hardheid lemmet 58 HRC
Type snede Glad
Extra Excellente Service
Garantie 2 jaar op fabrieks- en materiaalfouten.
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Samura Kaiju Chef's Messenset
Jouw rating