RAMBO First Blood Part 1 Standard Edition

Adviesprijs: € 189,95

Onze prijs € 178,95

Direct leverbaar

TIP Laat jouw RAMBO First Blood Part 1 Standard Edition graveren!

  • Messen.nl is beoordeeld als uitstekend op Trustpilot Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710001
  • Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Accessoires
  • Beoordelingen
  • FAQ

Details

Rambo First Blood Part 1 Standard Edition - Als er één actieheld tot de verbeelding spreekt is het wellicht Rambo wel. Wellicht is zijn mes dat hij in de film reeks gebruikt nóg bekender. De Vietnam veteraan dankt meerdere malen zijn leven aan zijn enorme mes, dat een combinatie is tussen een kapmes, survivalmes, survivalkit en Kukri mes. Van alle markten thuis. John Rambo weet zich in de films uit zeer benarde situaties te redden door te vertrouwen op zijn kennis en kennis van zijn mes.

Het Rambo mes is onderhevig geweest aan kritiek door survival en combat experts, maar nog steeds is dit type mes een mes dat meespeelt in het hogere segment. Wellicht is de gedachte of filosofie van het Rambo mes hetgeen dat dit bewerkstelligt, namelijk dat alles wat je wil doen of mee wil nemen voor een extreme overlevings-en combatsituatie dit stuk gereedschap behelst. Tevens zijn Rambo messen messen die tot de verbeelding speken voor de professional áls voor de verzamelaar.

De RAMBO First Blood Part 1 Standard Edition is hét RAMBO mes welke door Sylvester Stallone werd gebruikt in de eerste RAMBO film, RAMBO 1. Dit mes is zowel een collectors item als een om op te vertrouwen bij stevige outdoor activiteiten. Het holle heft bevat een complete survival kit waaronder een vislijn, lucifers, haken, een smal scheermes, sinkers en pinnen. Als pommel is een kompas aangebracht in de aluminium kap. Het bowie mes wordt geleverd met een lederen sheath welke is voorzien van een been-riem. De totale lengte van dit mes is ruim 34 cm. Het lemmet is 22,77 cm. zaagblad bovenop het lemmet.

Specificaties

Merk Rambo
Type snede Glad
Met clip Nee

Reviews over RAMBO First Blood Part 1 Standard Edition

David D

door David op 08-11-2017
Waardering
Ik wist niet dat je dit mes voor die prijs kan kopen. Ik wil dat Rambo 1 mes zo graag, deze wilde ik al graag in de tijd toen ik in dienst zat. Super mooi mes!

Rambo 1 mes ontwerp van Jimmy lile

door Frederico op 03-07-2016
Waardering
Ik kijk er helemaal naar uit om dit prachtige ontwerp van Jimmy lile binnen te krijgen.
Ik ben een vaste klant bij www.messen.nl
Ik heb nog nooit zo een goede en eerlijke service meegemaakt..

Schrijf zelf een review over RAMBO First Blood Part 1 Standard Edition

 
Waardering

FAQ

Er zijn nog geen vragen gesteld over RAMBO First Blood Part 1 Standard Edition.
Bezig met laden...
Even wachten...