QSP Knife

QSP staat voor "Quality, Service and Price" en QSP Knife heeft hiervoor gekozen om hun principes te benadrukken. Na deze belangrijke keuze zijn ze in 2017 gestart met de productie van messen met als missie: "QSP-Better Knife, Better Life". Op basis hiervan wil men dat iedere messenliefhebber in de wereld een kwaliteitsmes kan kopen voor een redelijk bedrag. Elk mes van QSP Knife is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en elk proces wordt strikt gecontroleerd en getest. De feedback van klanten wordt voortdurend meegenomen in de ontwikkeling van nieuwe producten en de verbetering van bestaande producten.

Voor het produceren van de messen worden diverse staalsoorten gebruikt uiteenlopend van 440C, 9cr14Mov en D2 voor de budget vriendelijke messen en Japanse VG-10, CPM S30VN, Böhler M390 en Zweeds Damasteel voor de meer high end messen.

De budgetvriendelijke lijn bestaat voornamelijk uit linerlock messen met G10 schaaldelen, daar waar de high end lijn bestaat uit linerlock en framelock messen met schaaldelen bestaand uit bijvoorbeeld materialen als Raffir , Flax (Vlas) Micarta, Titanium en Carbon Fibre. Dit zijn materialen van zeer hoge kwaliteit.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
Bezig met laden...
Even wachten...