Sheath
Prijs
Met clip
Eenhandig te openen
Model lemmet
Vergrendeling
Kleur
Type mes

Victorinox Zakmes - Zwitsers zakmes koop je bij Messen.nl

Van het wereldberoemde zakmessenmerk Victorinox vind je op Messen.nl niet alleen allerlei typen zakmessen, maar ook andere soorten messen. Het Zwitserse merk produceert namelijk niet alleen zakmessen, maar bijvoorbeeld ook keukenmessen en scharen. Er bestaat zelfs een speciale golftool van Victorinox met onder andere een golfbal marker, een tee punch en schoonmaakgerei voor balgroeven.

Van de bekende Zwitserse zakmessen van Victorinox verkopen wij zowel de meest eenvoudige versies met slechts enkele functies tot de meest uitgebreide multitools met maar liefst vijftig verschillende functies. Ook vind je bij ons zeer exclusieve Zwitserse zakmessen waarvan Victorinox slecht een beperkt aantal heeft geproduceerd.

De hoge kwaliteit van de zakmessen van Victorinox zien wij ook terug in de keukenmessen en de scharen van het Zwitserse merk. Voor in de keuken produceert Victorinox naast verschillende soorten messen bijvoorbeeld ook vleesvorken en dunschillers. Ook voor deze kwaliteitsproducten van Victorinox ben je bij Messen.nl aan het juiste adres.

Met een Zwitsers zakmes of keukenmes van Victorinox heb je als verzamelaar, kampeerder of keukenprins(es) iets bijzonders in huis. Ook zeer geschikt om cadeau te geven.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...