Verzorging

De inwendige mens moeten we goed onderhouden. Daar zijn we het over eens. De uitwendige mens echter, verdient ook wel een extraatje. Wanneer we terugkomen van de jacht, een weekend survival of bushcraft, zeilen in de zilte lucht of klimmen aan een kalkstenen rotswand, dan verdient ook de buitenkant wat beloning. In ons assortiment hebben we de gereedschappen hier voor; nagelverzorging, pincetten, scharen, scheermessen.
Onze nagels hebben het zwaar te verduren met het hanteren van de messen, bijlen en multitools. Een net randje voor dat ene gala in het weekend is dan wel gewenst. Wanneer we weer eens te dicht bij de benzinebrander zaten of een kampvuur, is het wel heel fijn om de verbrande haren weg te plukken. De wenkbrauwen mogen best mooi wezen, niet well done.
Ons aanbod scheermessen bestaat o.a. uit klassiekers. Wat is er lekkerder dan jezelf in te zepen met een echte borstel en “old school” je zelf te scheren. Dit maakt het stukje “buiten” dichter naar “binnen”. De missing link, een overgang. Bij messen.nl vind je de finsihing touch en ben je  tot in de puntjes verzorgd.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...