Rambo Messen

Als er één actie held tot de verbeelding spreekt is het wellicht Rambo wel. Wellicht is zijn mes dat hij in de film reeks gebruikt nóg bekender. De Vietnam veteraan dankt meerdere malen zijn leven aan zijn enorme mes, dat een combinatie is tussen een kapmes, survivalmes, survivalkit en Kukri mes. Van alle markten thuis. John Rambo weet zich in de films uit zeer benarde situaties te redden door te vertrouwen op zijn kennis én kennis van zijn mes.
Het “Rambo mes” is onderhevig geweest aan kritiek door survival en combat experts, maar nog steeds is dit type mes een mes dat meespeelt in het hogere segment. Wellicht is de gedachte of filosofie van het Rambo mes hetgeen dat dit bewerkstelligt, namelijk dat alles wat je wil doen of mee wil nemen voor een extreme overlevings-en combatsituatie dit stuk gereedschap behelst. Tevens zijn Rambo messen messen die tot de verbeelding speken voor de professional áls voor de verzamelaar.
De Rambo messen van messen.nl zijn messen die de velevendiging zijn van mens, mes en wens. Een Rambo mes is compleet en is een begrip!

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bezig met laden...
Even wachten...