Tuinieren

Tuingereedschap koop je bij Messen.nl, waar je kunt kiezen uit tools en gereedschappen voor al je klussen in de tuin. Of het nou gaat om snoeien, knippen, zagen of graven, bij ons vind je altijd wel een geschikt stuk tuingereedschap.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04

Soorten tuingereedschap

De werkzaamheden in de tuin zijn erg veelzijdig. Niet vreemd dus dat de gereedschappen dat ook zijn. Het tuingereedschap assortiment is niet in een korte opsomming weer te geven, maar we kunnen je wel een beeld geven van de mogelijkheden:

•    Diverse zagen. Van een hele compacte draadzaag tot een oerdegelijke beugelzaag, maar ook alles wat daar tussenin zit. Bijzondere zagen, zoals een inklapbare parasaw, mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
•    Verschillende schoppen en spades. Van groot naar klein en zowel opvouwbaar als in vaste uitvoering. Ook vind je grote varianten voor de grote werkzaamheden, maar ook compacte modellen voor het potten van de kleinste plantjes. Ook hier vind je enkele mooie special editions, waaronder een parashovel met paracord, firestarter, meetlat en enkele andere tools.
•    Diverse snoei- en knipgereedschappen. Met een handige snoeischaar in bypass uitvoering maak je de scherpste snedes. Met een aambeeldschaar knip je moeiteloos door het dikste hout. Met een snoeigiraffe of takkenschaar bereik je ook de hoogste takken.
•    Talloze tuinbouwmesjes, beitels en andere multitools voor in de tuin. Met onder meer een uitgebreide collectie van Victorinox, Friedrich Herder en Fiskars vind je altijd een stuk tuingereedschap dat past bij jouw doel.
•    Tuinaccessoires. Zoek je een bijzondere tuinaccessoire, zoals een splijtwig? Kan je wel een goede garden multitool gebruiken? Wil je een stoere en praktische bijl? Of ben je op zoek naar het allerbeste gereedschap voor houtbewerking? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Zoals je ziet is ons aanbod erg veelzijdig. Neem dus gerust een kijkje in onze online tuingereedschap shop. De kans is groot dat er ook iets voor jou bij zit.

Kwaliteit tuingereedschap

Van alle hand-snijgereedschappen zijn tuingereedschappen misschien nog wel de tools die het meest te verduren krijgen. Ze worden in weer en wind gebruikt en altijd blootgesteld aan vocht en aarde. Daarnaast komen ze veel in contact met zuren, zouten en andere stoffen die in de grond of in hout voorkomen. Daarom worden aan tuingereedschappen vaak hoge kwaliteitseisen gesteld.

Bij Messen.nl vind je een grote selectie van kwalitatief hoogwaardige tuin tools. Hierdoor kan je met een gerust hart de tuin in, jaar in jaar uit. Wat dacht je van:

•    Onze uitgebreide collectie van Fiskars? Stuk voor stuk producten van hoogwaardig staal, ergonomisch gevormd en heerlijk om mee te werken dankzij het gepatenteerde hefboommechanisme.
•    De klassieke messen van Victorinox? Ook voor tuinieren draait de Zwitserse zakmessenbouwer zijn hand niet om. Met oculeermessen, snoeimessen, bloemenzakmesjes en copuleermessen is dit merk sterk vertegenwoordigd in ons assortiment. Uiteraard met de Zwitserse kwaliteit die je van Victorinox mag verwachten.
•    Diverse gereedschappen van echte outdoor merken? Talloze merken die bekend staan om hun onverwoestbare messen en outdoor producten, zoals Outdoor Edge, Lone Wolf of Gerber, koop je ook gewoon bij ons in de webshop.

Het mooie is dat topkwaliteit niet altijd veel hoeft te kosten. Zo haal je de meeste tuinproducten met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding in huis. Bovendien vind je regelmatig leuke kortingen op onze website. Het actuele aanbod en alle aanbiedingen vind je altijd op Messen.nl

Tuingereedschap kopen doe je op Messen.nl!

Wat je ook zoekt voor in de tuin: bij Messen.nl ben je aan het juiste adres. Voor de veeleisende, professionele tuinman hebben wij het juiste gereedschap, maar ook hobbyisten met groene vingers en beginnende plantenliefhebbers kunnen bij ons terecht.

Weet jij al welke garden tools je nodig hebt voor jou tuin? Bestel ze nu op Messen.nl. Twijfel je nog over je aankoop, of heb je een andere vraag? Neem dan even contact op met één van onze experts. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezig met laden...
Even wachten...