Bergsportmessen

Bij bergsporten is je veiligheid op een aantal kilometers hoogte vaak afhankelijk van het juiste gereedschap. Hier hoort natuurlijk ook een vlijmscherp bergsport mes bij. Deze bergsportmessen kopen doe je bij Messen.nl, waar je een mes vindt voor iedere alpine uitdaging, van bergbeklimmen en off-piste skiën tot aan canyoning of parachutespringen.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02

Bersportmessen assortiment

Bergsportmessen hebben veel overeenkomende eigenschappen. Toch kun je een aantal categorieën onderscheiden:

•    Normale bergsportmessen en nekmessen voor echte klimmers. Deze voldoen aan de allerhoogste eisen en moeten altijd binnen handbereik zijn. Soms wordt om die reden gekozen voor een nekmes, maar ook een foedraal met een riemclip is erg populair. De messen worden soms voorzien van een kartel om eenvoudig een touw door te snijden. Ook zie je vaak een koordoog bij deze messen. Wat ze echter allemaal gemeen hebben is dat het lemmet erg scherp geslepen is zodat je altijd iets door kunt snijden wanneer dat nodig is.
•    Bergsportmessen voor hikers, wandelaars en andere avonturiers. Dit zijn messen waarmee je niet alleen eenvoudig een touw door kunt snijden, maar waarmee je ook een appeltje kunt schillen of een paar takjes wilt zagen voor een vuurtje.
•    Overige en speciale bergsportmessen. In de categorie bergmessen is nog meer moois verkrijgbaar. Een moderne machete, een minimalistische zaag of toch een écht Victorinox zakmes voor alpinisten? Wat je ook zoekt, wij hebben het voor je.
Zoals je ziet is er voor iedereen wel een geschikte variant verkrijgbaar. Online bergsportmessen kopen doe je dus bij Messen.nl!

Verschillende soorten bergsporten

De meeste mensen denken bij bergsporten al snel aan klimmen, maar dit is natuurlijk niet de enige bergsport die we kennen. Zo kan je onze bergsportmessen o.a. gebruiken voor:

•    Skiën, snowboarden en andere sneeuwsporten. Met name als je off-piste gaat kan een goed mes nogal eens van pas komen, maar ook met langlaufen, bobsleeën en rodelen komt een goed mes altijd van pas.
•    Klimmen. Van een toegankelijke bergtop tot aan een uitdagende piek op duizenden meters hoogte. Overigens komen niet alleen ‘normaal’ klimmen, maar ook rotsklimmen of via ferrata hiervoor in aanmerking.
•    Hiken en wandelen. Voor wanneer je blijft haken achter wat takken, of wanneer je tijdens een lunch wat ingrediënten wilt snijden.
•    Tijdens diverse zomersporten. Mountainbiken, canyoning en zelfs parachutespringen vallen hieronder. Bij iedere sport of activiteit waarbij de zwaartekracht en/of touwen een belangrijke rol spelen is een goed bergsportmes onmisbaar.

Waarom bergsportmessen kopen bij Messen.nl?

Naast ons grote assortiment van bergsportmessen zijn er nog meer redenen om bij ons je mes te bestellen:

•    Bestel je vandaag voor 15:00 een mes dat uit voorraad leverbaar is? Dan heb je je mes morgen al in huis.
•    Je kan bij ons niet alleen terecht voor de mooiste bergsportmessen, maar ook voor de beste onderhoudsmiddelen. Van speciale schoonmaakmiddelen tot volledige slijpsystemen: je vindt ze allemaal op Messen.nl.
•    Een bergsportmes is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te geven. Bovendien kan je, met een beetje hulp van onze eigen graveringsservice, iemand een heel origineel cadeautje geven.

Weet jij al welk bergsportmes het beste bij je past? Bestel deze nu op Messen.nl. Twijfel je nog over de juiste aankoop? Laat je adviseren door één van onze experts via de mail of telefoon. We staan voor je klaar met een antwoord op al je vragen en onafhankelijk advies, waardoor je de juiste keuze kunt maken.

Bezig met laden...
Even wachten...