Vortex

Vortex, vanaf 1986 al een ijzersterke Amerikaanse speler. Van dit merk ontvangen we veel positieve feedback. Dit familiebedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. Het aanbod is groot als groots en kent red dot kijkers, richtkijkers, verrekijkers, afstandmeters, spotting scopes en mounts en flip caps.
Vortex richt zich op de (drijf) jacht met bijvoorbeeld de Vortex Strike Eagle 1-6x24 Richtkijker, een hoogwaardige richtkijker. Maar ook verrekijkers, monoculair als binoculair hebben de aandacht. De vogelspotter kan met een gerust hart op pad met een kijker van Vortex.
Uiteraard is Vortex ook een belangrijke speler in de schietsport en de boogschietsport.  Artikelen van Vortex staan onder streng toezicht bij ontwerp en fabricage en men levert na grondige inspectie de artikelen uit. Hier stopt het verhaal echter niet, de service van Vortex is uitstekend. Met de aanschaf van een Vortex product, krijg je levenslange garantie er bij.
De sportschutter, jachtschutter en professionele gebruiker van Vortex die betaalbaar één betrouwbaar aan de slag willen, slagen met Vortex.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
Bezig met laden...
Even wachten...