Fox

Italië, hét land van strak design, degelijkheid en kwaliteit.
In 1977 zijn dit eigenschappen die kenmerkend zijn voor net opgerichte familie bedrijf ” Fox messen” in Maniago.  De oprichter van dit kleine familiebedrijf FOX Knives,  Oreste Frati, had al veel ervaring in de messenwereld. Door direct toezicht en betrokkenheid van deze ontwerper en zijn familie bij de productie, is Fox bijzonder succesvol geworden.

Fox messen heeft de hoge standaard altijd  weten te behouden op gebied van nieuwe materialen, techniek en toepassingen. Niet voor niets laten veel grote zakmesmerken hun messen bij Fox produceren, een merk wat snel tot de top behoorde.
Het bedrijf is zowel binnen als buiten Europa uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf.  Dit zegt genoeg over de kwaliteit.  FOX messen staat tevens geregistreerd als officiële leverancier van diverse messen voor de NAVO, een kroon op je werk die je niet zomaar toebedeeld krijgt.....
Óns assortiment beslaat  messen voor gebruik bij het zeilen, reddingswerk. Maar ook voor in de keuken, want ook hier zijn Italianen heer en meester.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
Bezig met laden...
Even wachten...