CRKT

Het Amerikaanse CRKT (Columbia River Knife & Tool) is 20 jaar geleden opgericht door Rod Bremer. Na jarenlange ervaring bij andere messenmerken is hij zijn eigen weg ingeslagen.

De CRKT KISS serie gaf het bedrijf grote bekendheid. De M16 serie is op dit moment de bekendste reeks messen uit de CRKT familie, zoals de M16-14ZSF Special Forces .
Deze M16 serie staat garant staat voor kwaliteit, design en innovatie. De net zo bekende M21 serie zakmessen staan voor zelfde kwaliteit. 
Ieder CRKT-product kent een sterk ontwerp op gebied van vergrendelings- en openingsmechanisme;  de Lake And Walker Knife Safety (LAWKS ®) voor vergrendeling en de Carson Flipper voor een razendsnelle opening.

Het Amerikaanse merk werkt samen met toonaangevende mes ontwerpers. In 2012 leverde dit een prijs op voor, de door Ken Onion ontworpen, CRKT Foresight ; winnaar van de 2012 BLADE Magazine-award voor "Imported Knife of the Year."

We kennen een breed assortiment voor hobby, sport, werk en outdoor messen, jachtmessen, en survivalmessen.
CRKT, Columbia River Knife & Tool , is een merk waar visie en functionaliteit elkaar ontmoeten en samen hand in hand gaan. En dat voel je. Dat erváár je…

 

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05

Van laag naar hoog sorteren
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Bezig met laden...
Even wachten...