Zie de maan schijnt door de bomen....

Decembermaand is pakjesmaand

In vele opzichten is december een feestmaand. De laatste maand van het jaar, sinterklaas, kerst en dan ook nog oud- op nieuw. Genoeg reden om jezelf eens extra te verwennen.
De dagen worden korter en kouder. Naar buiten gaan wordt er niet makkelijker op, maar wel leuker! Wat dacht je van deze cadeau tips:

Een Firestarter
het ideale cadeau voor iedereen die graag buiten een vuurtje wil kunnen maken, zonder dat je aansteker of lucifer het door de wind begeeft. Bijvoorbeeld als je besluit deze dagen een lange natuurwandeling te gaan maken. Naar de Ardennen bijvoorbeeld. Of je wilt met oud en nieuw een gezellige haard buiten maken met een glas gluhwein er bij. Niet gek toch?
Onze top 3 aan firestarters zijn:
De UST StrikeForce Fire Starter with Tinder Orange van € 30,45
De Gerber Bear Grylls Fire Starter van € 19,45
De UST Learn And Live Fire Starting Kit van € 17,95

Een handwarmer

We hebben het afgelopen jaar regelmatig de vraag ontvangen of we ook handwarmers aanbieden. Dit jaar hebben we deze in ons assortiment opgenomen. Goede handwarmers, betrouwbaar en in verschillende maken. Zoals:
De UST Reusable Hand Warmer van € 2,45
De UST Reusable Heat Pack van € 3,45

Een slimme sleutelhanger

Hoe leuk is het om iemand een sleutelhanger te geven met een extra functie? Iets waar je nog niet eerder aan hebt gedacht. Bijvoorbeeld:
De LionSteel LionBeat Olijf van € 35,95 - Een Sleutelhanger in hartvorm met een mesje. Voor de liefde van je leven! Ook in kleur zwart verkrijgbaar.
De Homeij sleutelhanger met fluit kompas thermometer en loep van € 6,50 - Een multifunctionele sleutelhanger! Compact en licht van gewicht.
Een Homeij Zakmesketting 47 cm van € 6,20 - Een handige ketting te gebruiken voor vele doeleinden. De belangrijkste taak van deze ketting is er voor te zorgen dat je het zakmes of wat dan ook niet kwijtraakt. En wanneer je deze wilt gebruiken, dan levert de lengte van de ketting het gemak op. Nog belangrijker: laat je je zakmes vallen, dan vangt de ketting deze op. Tegelijk is de ketting een sieraad, want deze kun je buiten je broek laten hangen.

Andere ideeën nodig? Neem dan eens een kijkje bij onze cadeautips. Hier vind je talloze ideeën om jezelf of een ander cadeau te doen. Klik HIER.

Bezig met laden...
Even wachten...