Dog tags bij Messen.nl

De dog tag: van identiteitsplaatje tot aan stijlvolle accessoire.
  Iedere ouder kent het wel: kinderen zijn avontuurlijk en als je als ouder even niet oplet is je kind er zo tussenuit geglipt.

  Toegegeven, het bovenstaande scenario zal zich (gelukkig) niet heel vaak voordoen. Toch is de dog tag al jarenlang een populair onder ouders met kinderen, militairen en liefhebbers van stijlvolle accessoires. Bovendien zijn de adresgegevens van je kind natuurlijk niet het enige wat je op een dog tag kunt laten graveren.

  Want wat dacht je van de volgende mogelijkheden:

  • Woongegevens en een of meerdere telefoonnummers. Inderdaad, voor wanneer een kind de weg kwijt is, of iemand een kind even uit het oog is verloren. Ook handig als herinnering voor kinderen die de gegevens uit hun hoofd willen leren.

  • SOS-gegevens, medische gegevens, informatie over allergieën of andere zaken. Handig voor kinderen, ouderen of mensen die aan extreme sporten doen.

  • Een boodschap voor een geliefde die iemand altijd bij zich kan dragen. Helemaal leuk wanneer deze gecombineerd wordt met een bijzondere hanger, bijvoorbeeld in de vorm van een hart.

  Zoals je ziet zijn de mogelijkheden veel groter dan alleen het bij je dragen van een adres en een telefoonnummer. Niet voor niets zijn dog tags en andere hangers de laatste jaren steeds populairder geworden.

  Een gegraveerde dog tag: leuk om te krijgen, nog leuker om cadeau te geven.

   De populariteit van dog tags wordt onder andere veroorzaakt door het gemak waarmee je deze kan laten graveren. Sterker nog: er zijn weinig producten op de wereld die net als een dog tag volledig zijn ontworpen om gegraveerd te worden. Dit zie je terug in het platte design van de hangers, de staalkeuze en de afwerking, die allemaal bijdragen aan een mooie gravure.

   Graveren van een dog tag stelt je in staat om belangrijke informatie over jezelf, je kinderen of anderen draagbaar te maken. Tegelijkertijd is het ook de perfecte manier om een boodschap op een stijlvolle manier cadeau te geven aan een geliefde of een ander bijzonder iemand.

   In de dog tag shop van Messen.nl vind je niet alleen talloze dog tags met verschillende hangers, maar kan je ook terecht voor de mooiste gravures, die je voor minder dan een tientje op je hanger laat zetten.

   Dog tags als modeaccessoire of herinnering:

    Een andere reden waarom dog tags en andere hangers steeds meer worden verkocht, is omdat veel mensen het zien als stijlvolle accessoire of manier om iets bijzonders bij zich te dragen. Dit begint bij de ketting, wat traditiegetrouw een balletjesketting is. Deze is bijna altijd zichtbaar en geeft een mooie uitstraling. De tag of hanger wordt niet altijd zichtbaar gedragen, maar dat is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

    Naast de dog tag zijn er door de jaren heen nogal wat soorten hangers bij gekomen, die allemaal hun eigen doel hebben:

    • Een kruisje of een ander religieus symbool dat je kracht kan geven. • Een ID plaatje voor het vastleggen van medische gegevens. • Een zilveren of zwarte dogtag. Alles is te graveren.

    Een dog tag is dus niet perse erg praktisch, maar kan ook erg bijzonder of betekenisvol zijn.

    Zijn dog tags kindvriendelijk?

     Goed om te weten is dat dog tags kindvriendelijk zijn. Dit komt doordat een dog tag van RVS is gemaakt en geen verf of andere schadelijke stoffen bevat. Kinderen die het lekker vinden om te sabbelen op een dog tag zullen dus geen schadelijke stoffen binnenkrijgen.

     Welke dog tag koop jij?

      Een dog tag voor je kind? Een dog tag met medische gegevens? Een symbool met een bijzondere betekenis voor jezelf? Het maakt niet uit, want bij Messen.nl vind je ze allemaal, inclusief de mogelijkheid om de hanger te laten graveren.

      Weet jij al welke dog tag je in huis wilt halen? Bestel hem nu op Messen.nl

Bezig met laden...
Even wachten...