Ballistol Reinigen en smeren 50ml

€ 4,50

Direct leverbaar

  • Messen.nl is beoordeeld als uitstekend op Trustpilot Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85-0710001
  • Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Beoordelingen
  • FAQ

Details

Ballistol flacon 50ml
Ballistol is een samenvoeging van het woord Ballistic en Oil. Een wapen olie dus. Het is een op minerale olie gebaseerde chemische stof die voor vele doelen gebruikt kan worden. Het is een milieuvriendelijk product. Het wordt gebruikt voor het reinigen, smeren en beschermen van multitools en allerhande messen. Juist voor messen waarmee etenswaren worden gesneden is het uitermate geschikt. Het is niet giftig. Ballistol heeft een zoete en licht doordringende geur vergelijkbaar met zwarte drop. Het bevat geen water, waardoor het naast zijn reinigende en smerende werking, ook beschermend werkt. Het is leverbaar in spuitbussen en in flesjes.

Specificaties

Merk Ballistol
EAN 4017777210194

Reviews over Ballistol Reinigen en smeren 50ml

DE aanrader voor ieder mes!

door Leslie op 03-09-2016
Waardering
Deze olie werkt geweldig! Het smeert beter dan welke andere olie die ik heb geprobeerd en het reinigt nog ook eens goed. echt aan te rader dus voor iedereen die een mes bezit. Ook als is het flesje maar 50ml heb je voor het smeren en reinigen maar een paar druppels nodig en gaat dus lang mee. de olie is niet alleen goed als wapen olie maar ook goed voor andere alledaagse spullen die je kan smeren en reinigen. kort om net een soort wd-40 maar dan beter, plus het is milieu vriendelijk en niet schadelijk of irriterend voor mensen en de huid. Bent u een messen/ wapen liefhebber of wil je een fietsketting smeren koop dan deze ballistol. Natuurlijk ook als je gewoon je oude zakmes wilt smeren. Geweldige olie echt een aanrader!

Universalöl: een universele alleskunner!

door Sjoerd op 17-07-2016
Waardering
Zeker een aanrader! Zou iedereen in huis moeten hebben. Al jaren gebruik ik Ballistol voor van alles en nog wat in en rond het huis. Eerst alleen om m'n wapens te reinigen en te smeren, daarna ontdekte ik steeds meer toepassingen voor dit breed inzetbare goedje: dagelijks/klein onderhoud van messen, piepende deuren, vastzittende moeren, fiets, auto, oppoetsen van aluminium-/metaaloppervlakten, etc. Zelfs verkleuringen op m'n pannen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik heb altijd een flesje en spuitbus Ballistol in de buurt.

Schrijf zelf een review over Ballistol Reinigen en smeren 50ml

 
Waardering

FAQ

Er zijn nog geen vragen gesteld over Ballistol Reinigen en smeren 50ml.
Bezig met laden...
Even wachten...